Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 24.04.2024 kello 17:51

Rescue.fi

Myllykirjeet - keskustelua


Status: offline

Admin

Site Admin
Admin
Registered: 01/01/02
Posts: 1678
-ketjun aloitusviesti-
FRN Networks - Global Solutions
 Quote

Status: offline

SilentSoul

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 02/15/06
Posts: 238
Location:Valley of the damned..
Minun korviini ei ainakaan ole tätä päivää ennen kuulunut mitään tällaista. Alkaa vituttamaan, just kun eduskuntavaalien vi***us meni ohi. Tasan ei näköjään mene nallekarkit. Onpahan taas jotakin uutta etusivulle kirjoitettavaa itsellä kunhan asiaan saadan selkeyttä. Nimiä kehiin! Aatu soittaa Himmlerille ja mobilisoi SS -joukkonsa, aletaan nipistelemään dirikoiden kiveksiä sähköimpulsseilla. Minä kuorin kaapeleista kuoret sillä välin pois. Np: Tarot - Crows Fly Black (kulkee vi***uslevy kakkosen nimellä). Post Scriptum: missä alueella tätä mafiameininkiä oikein on tavattu?
~Regional democratic dictatorship since 1987~
 Quote

Status: offline

kuli

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/31/05
Posts: 232
Onko kyseessä viranomaistaho tai julkisuuslain 4 § 2. momentin tarkoittama muu julkista valtaa käyttävä henkilö tai elin? Jos kyllä, niin riittävät tiedot antamalla ko. viranomaisen pitää antaa ao. asiakirjasta kopio tai ilmoittaa, ettei sellaista ole tai minkä lainkohdan perusteella ao. asiakirja on salainen.
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Eiköhän tuosta hygieniasyistä monikkoon kirjoitetusta jutusta käy ilmi mikä instanssi on kyseessä. Kyseessä on Neuvostoliiton uudelleenluomista hinnalla millä hyvänsä vastaava projekti, jossa vain organisaatio on tärkein ei tulos. Lainataan hieman editoiden erästä viestiä, joka on tullut pyytämättä ja yllättäen:
Seurauksena on ollu myllykirjeitä, joissa hallituksia moititaan ymmärrystä vailla oleviksi porukoiksi
Kannattaa lukaista ajatuksella myös Uudenmaan Pelastusliiton tuore jäsentiedote. Aiheeseen sopiva Linkki
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

kuli

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 07/31/05
Posts: 232
Quote by: Admin Lainaus Myllykirjeitä koskevasta artikkelista: Simo Tarvaisen ja Esa Aallon vaadittua Pelastustiedossa avointa keskustelua alalle ---
Simo ei ilmeisesti ole saanut aikaan toivomaansa avointa keskustelua tai sitten jotkin muut tekijät ovat johdattamassa häntä muualle. Myös muita valtakunnallisesti tunnettuja alan pamppuja toivoo pääsevänsä parempiin asemiin.
Quote by: Keskisuomalainen 20.2.2008 http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/landstedt-hakee-pelastusjohtajan-paikkaa(77546).ece Landstedt hakee Keski-Suomen pelastusjohtajan paikkaa 16:54 Pauliina Kinnunen Hätäkeskuslaitoksen johtajana toiminut, nykyisin Länsi-Suomen lääninhallituksen pelastusylitarkastajana toimiva Jyrki Landstedt on hakenut Keski-Suomen pelastusjohtajan paikkaa. Valintaa varten haastatellaan yhteensä kahdeksan kokenutta hakijaa. Haastateltavaksi kutsutaan Kaakkois-Suomen hätäkeskuksen johtaja Helena Borisov, Jyväskylän aluepalopäällikkö Risto Helminen, pelastuspäällikkö Mika Kontio *censored*a, riskienhallintapäällikkö Jukka Koponen Kuopiosta, palopäällikkö Mika Kuivalainen Jyväskylästä, toimitusjohtaja Simo Tarvainen Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä (SPEK) ja palomestari Kimmo Tuominen Helsingistä. - Pelastusjohtajaksi tahtovalla täytyy olla koulutusta ja kokemusta. Keski-Suomen pelastuslaitos on iso organisaatio. Vakinaista henkilökuntaa on 200 ja toimenpidepalkkaisia noin 900, Keski-Suomen pelastuslautakunnan puheenjohtaja Jorma Ahola (sd.) kertoo. Hakijoita oli kaikkiaan 23, heistä 13 täytti paloalan vaatimukset. Paikka laitettiin avoimeen hakuun tammikuun lopulla. Haku-aika päättyi 15.2. Maaliskuussa valittavan uuden johtajan on määrä aloittaa tehtävässään kesäkuun alussa. Nykyinen pelastusjohtaja Markku Mensala jää eläkkeelle 1.6.2008. Hän on kuitenkin vuosilomalla jo huhtikuun puolivälistä alkaen.
 Quote

All times are UTC. The time is now 05:51 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content