Johtavaa tilanteenhallintaa vuodesta 1998

Tervetuloa sivustolle Rescue.fi
17.01.2021 kello 20:11


 Forum Index > Lelut ja työkalut > Pelit ja Vehkeet New Topic Post Reply
 Medi-Helille rahaa syyskuun loppuun
   
Clint Eastwood
 21.06.2006 kello 17:05 (Read 1233 times)  
+++++
Ministeri

Status: offline


Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Esim tuolla:

HS

Kuka omistaa prosessin?
 
Profile Email Website
 Quote
Vanilli
 22.06.2006 kello 03:12  
++---
Säädösvalmisteluavustaja

Status: offline


Registered: 03/16/04
Posts: 154
>Hallitus on päättänyt myöntää Medi-Heli ry:lle väliaikaista avustusta lentotoimintaan >syyskuun loppuun saakka.

>Rahoituksen tarkoitus on turvata kiireellinen ensihoito Uudellamaalla ja Varsinais->Suomessa jo juhannuksena.


Turha on enää kus-maan huudella, että investointirahat on loppu. Nyt löyty instanssi joka sitä jakaa. Tolla samalla perusteella, siis turvataan ensihoito, voidaan hakea miljoonia ja pakkohan fyrkkaa on tulla kun meillä on ennakkotapaus. Se ilmeisesti ei eduskuntaa häiritse, että kilpailutus on kustu, ja että toimintaa pyörittävien yrityksien omistajat uittavat melaa tällä hetkellä Karibialla.
Joten antaa rojottaa, paska haisee ja lavat pyörii. Vittuux me Suomen eri oikeuselimistä välitetään, ne vaan häiritsee oikeeta bisneksen tekoo.

Jusseja kaikille medipelin asiakkaille, ja muillekin urpoille.


 
Profile Email
 Quote
Clint Eastwood
 22.06.2006 kello 18:04  
+++++
Ministeri

Status: offline


Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Tähän ei tarvittu ennustajan lahjoja:

HS: Medi-Helin rahoituksesta valitus EU-komissiolle


Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa toimivan Medi-Helin lentotoiminta saatiin varmistettua juhannukseksi. Lääkärilennot aloitettiin jälleen torstaina kello 14.

Lennoista vastaa Skärg

Kuka omistaa prosessin?
 
Profile Email Website
 Quote
Darth Vader
 22.06.2006 kello 18:22  
MMMMM
Moderator

Status: offline


Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Ei millään pahalla, mutta Copterlinen imagolla saa tehdä kovasti töitä luottamuksen palauttamiseksi, jos se saa kaiken tämän jälkeen homman hoitaakseen.Ei minua ainakaan kiinnosta kuka konetta ohjaa ja kuka maksaa laskun, niin kauan kun järjestelmä vaan toimii.

Se että asiaa ei voida hoitaa muuten kun valitusten ja viivytysten kautta ei palvele ketään , ei operaattoreita eikä avun saajia.

Asianajajaa taas ei kiinnosta kun se kuinka monta tuntia voi jutusta laskuttaa, minimi 100,00 / h, ja komissioon valitukseen on taatusti mennyt peltikaljaa ja A-4 arkkeja niin että toiminta-avustuksesta menee heti 20 % juristeille.
Siksi juttua voi viedä vaikka Suuren seikkailun heimoneuvostoon, eikä herra lakimiestä kiinnosta paskan vertaa lentääkö joku vai ei, kun tunnit juoksee.


Kun intressipiirejä on alkanut olla liiankin kanssa, ja nyt valtiokin pääsee rosikseen jutun tiimoilta, voisiko joku nyt oikeasti puhaltaa pelin poikki ja saattaa lentäjät, avustajat ja muun henkilökunnan , jotka ovat oikeasti alan huippuosaajia, sellaisen organisaation suojiin,jolla on intressissä muukin toiminta kuin pelkkä riitely.

Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 
Profile Email
 Quote
Clint Eastwood
 23.06.2006 kello 01:17  
+++++
Ministeri

Status: offline


Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by: Darth Vader

Ei millään pahalla, mutta Copterlinen imagolla saa tehdä kovasti töitä luottamuksen palauttamiseksi, jos se saa kaiken tämän jälkeen homman hoitaakseen.Onko julkisiin hankintoihin ilmestynyt "esteettisyyspisteiden" lisäksi myös imagopisteet?

Ammattimaisissa organisaatioissa kyetään erittelemään eri toiminnot toisistaan kilpailuttamisvaiheessa ja sen jälkeen muodostamaan toimiva prosessi. Hallinto on vain osa prosessia, ei itsetarkoitus. Olemme vasta valituskierteen alussa, sen verrran pelastusalalla viritellään tarjouskilpailuja edelleen.


Ei minua ainakaan kiinnosta kuka konetta ohjaa ja kuka maksaa laskun, niin kauan kun järjestelmä vaan toimii.


Järjestelmän toimivuus onkin hallinnollinen asia. Koneen ohjaus ja lääkintä erilliset palveluntuotannon komponentit. Monet ovat mm. Kusimaalla havainneet hallinnon komponenttien ontumisen vaikuttaneen operatiiviseen palveluntuotantoon. Kokonaisuus ratkaisee ja jos miljoonaoperaatiossa ryssitään hallinto, lopputulos on nähtävillä.


Se että asiaa ei voida hoitaa muuten kun valitusten ja viivytysten kautta ei palvele ketään , ei operaattoreita eikä avun saajia.


Olet oikeassa. Mutta tilanne olisi ollut vältettävissä etukäteen Medi-Heli ry:n hallinnon toiminnalla.


Asianajajaa taas ei kiinnosta kun se kuinka monta tuntia voi jutusta laskuttaa.


Toiminta-avustusta saa käyttää vain sen myöntämisehtojen mukaiseen käyttötarkoitukseen. Epäilen suuresti, että siellä ei lue "avoin piikki riitoihin eri oikeusasteissa".

Asiakas maksaa laskun ja voi käyttää juristia ihan miten lystää. Demokratiassa on oikeuksia. Tosin toistaiseksi en ole yhtäkään juristin laskua maksanut vaikka olen saanut konsultaatiota satoja työtunteja. Entteriä olen painanut useamman kerran.


Kun intressipiirejä on alkanut olla liiankin kanssa, ja nyt valtiokin pääsee rosikseen jutun tiimoilta, voisiko joku nyt oikeasti puhaltaa pelin poikki ja saattaa lentäjät, avustajat ja muun henkilökunnan , jotka ovat oikeasti alan huippuosaajia, sellaisen organisaation suojiin,jolla on intressissä muukin toiminta kuin pelkkä riitely.Onhan se puhallettu poikki jo pari kertaa ja nyt on jo EU-komissio paikalla. Kilpailuttamista opetellaan nyt kantapään kautta. Kuka oli oikeassa ratkeaa hamassa tuievaisuudessa. Tässä tilanteessa varmaankin selvitellään nykyinen soppa ennen uuden keittämistä.

Osaavan hallinnon voi tässä tapauksessa tuottaa todennäköisesti vain yksityinen ja mahdollisimman kapitalistinen organisaatio, koska nykyinen poliittisilla kytköksillä vahvasti valtioon ja pelastuslaitoksiinkin ryyditetty ei sitä ole kyennyt tekemään.

Kauas on tultu SE-HMOsta ja sitä vaikeammaksi se muuttuu.

Kuka omistaa prosessin?
 
Profile Email Website
 Quote
Content generated in: 0.19 seconds
New Topic Post Reply

Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Full HTML Allowed 
Censored Content