Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 30.04.2024 kello 16:58

Rescue.fi

VPK sponsorointikohteena


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Päivän Kauppalehti käy läpi yritysmaailman intressejä tämän päivän sponsoroinnissa. Esimerkkinä onnistuneesta kohteen valinnasta on porilainen autoliike,jonka sponsoroima Ässät on edennyt tällä kaudella tunnetuin seurauksin eteenpäin... Tehtiin tutkimus ,johoin vastasi yli 600 pk-sektorin johtajaa,joilta kysyttiin sponsorointikohteiden valintaa ja niiden perusteita. Yksittäisitä kohteista SPR oli turvallinen ja monen arvomaailmaan sopiva. Alueellisia eroja oli, mm.Itä-Suomessa tuettiin vanhustyötä enemmän kuin muualla Suomessa. Urheilusponsorointi oli vähentynyt ja valikoitunut koko ajan tarkemmin. Myös johtajan ikä vaikutti kohteeseen,mm.Lions-toimintaa tuki todennäköisimmin yli 55-v yritysjohtaja. Mutta.mutta... Loppu kruunaa koko jutun;Kauppalehti toteaa: "...etsittäessä eksoottisempia sponsorointikohteita mainittiin mm. löytöeläintalot ja vapaapalokunnat..." Nyt se on todistettu virallisesti mihin kohtaan vpklainen asettuu arvoasteikossa,samassa tasossa ollaan kuin kulkukoira,jota uhkaa lopettaminen viikon kuluttua,jos ei omistajaa löydy...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by: Darth Vader

"...etsittäessä eksoottisempia sponsorointikohteita mainittiin mm. löytöeläintalot ja vapaapalokunnat..." Nyt se on todistettu virallisesti mihin kohtaan vpklainen asettuu arvoasteikossa,samassa tasossa ollaan kuin kulkukoira,jota uhkaa lopettaminen viikon kuluttua,jos ei omistajaa löydy...

Katsaus muutamaan paraatiin ja Pelastustiedon auditoriokuvaan kertoo loput. Sotaveteraanit ja Vapaaehtoinen maanpuolustus keräävät mitalieurot. Jos sponsorirahaa (=kannatusjäsenmaksuja) halutaan nykyistä enemmän, pitäisi tuotteen markkinointia ja mediaseksikkyyttä kohentaa, ja operoida hieman leveämmällä mutta ei näin päätöksenteollisesti syvällä ja hitaasti mukautuvalla rintamalla Toisaalta, kyllähän 1000 alan yhdistystä tietävät sponsoreiden tarpeet paremmin kuin he itse?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

kippari

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 09/26/05
Posts: 172
Et tota noin... Me reserviläisethän olemme enemmän tahi vähemmän työssäkäyvää väkeä, kuka palkka, kuka pääomatuloverotuksen piirissä. Ressutoiminta on siis vain keino päästä pois pölynimurin, mattotelineen tai tiskipöydän luota, päästä poikien kanssa notskille paistamaan makkaraa ja kertomaan sankaritarinoita varusmiesvuosilta ja libanonista. Kun on jokin hyvä syy minne rahoitusta järjestää niin senhän tekee mielellään. Varsin iso osa sponssituloista tulee jäsenistön omilta työnantajilta tai omistamista yrityksistä. Enkä saatana väitä etteikö VPK-toimintakin ole hauskaa yhdessäoloa, mutta mutta, olisikohan kyseessä kuitenkin liian pienet yksiköt eli kuppikunnat. Ressut keräävät rahaa kunnallisille yhdistyksille joissa on jäseniä vähintään kymmeniä mieluummin satoja kun taas VPK:t liian usein sortuvat asemakohtaiseen "pienvarainhankintaan" vaikkakin isot hankinnat kuten autot tulevat hieman eri teitä. Pitäisköhän VPK:t yhdistellä isoissa kylissä suurempiin kokonaisuuksiin ja unohtaa 1800-luvun maataloustaajamien mukaan syntyneet reviirirajat. Kattokaa nyt vaikka VPK-tiheyttä pääradan varressa Stadin rajalta Jäkeen!
Rapulan parantaminen ryypyllä on lähes yhtä tarkkaa puuhaa kuin ripulin parantamien pieremällä!
 Quote

Status: offline

watti

Forum User
Dirika
Registered: 09/18/03
Posts: 791
Location:Keski-Uusimaa
angry
Ukkohan paasaa palokuntien yhdistämistä kuin Vänskä Vantaan aikojensa alkumetreillä ?? Hänen suuri visionsa oli yhdistää Vaaralan VPK ja Rajakylän VPK sekä sulauttaa Seutulan VPK johonkin ? en muista nyt mihin mutta naurua se aiheutti kokouksessa aikoinaan. Taisi siinä *censored*,Rekola ja Asolakin siirtyä saman katon alle ? Palokuntien yhdistäminen on vaikee rasti kotikyläänsä rakastuneille palontorjujille !! Parikilsaa on kylänväli ja seipäät ja kettingit heiluen aikoinaan torjuttiin reviirin laajentuminen radanvarressa ! Miten luulet että se nykyjään sitten olisi mahdollista ? Ammutaanko kaikki niskoittelijat aamunkoitteessa ? Ainoastaank .orsonN vpk on ilmoittanut halunsa liittymiseen Keravalaisten kanssa vapaaehtoisesti.
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by: kippari

Et tota noin... Ressut keräävät rahaa kunnallisille yhdistyksille joissa on jäseniä vähintään kymmeniä mieluummin satoja kun taas VPK:t liian usein sortuvat asemakohtaiseen "pienvarainhankintaan" vaikkakin isot hankinnat kuten autot tulevat hieman eri teitä.

Tarkkailemme tilannetta myös sillä sektorilla. Mukava kuulla että äijillä on pätäkkää ;-)
Pitäisköhän VPK:t yhdistellä isoissa kylissä suurempiin kokonaisuuksiin ja unohtaa 1800-luvun maataloustaajamien mukaan syntyneet reviirirajat. Kattokaa nyt vaikka VPK-tiheyttä pääradan varressa Stadin rajalta Jäkeen!

VPKoita ei välttämättä tarvitse yhdistellä. Luonnollinen poistuma hoitanee ajan kanssa...
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by: watti

Ainoastaank .orsonN vpk on ilmoittanut halunsa liittymiseen Keravalaisten kanssa vapaaehtoisesti.

Oliko noin?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

209

Forum User
Ministeri
Registered: 02/20/04
Posts: 1287
"Ainoastaank .orsonN vpk on ilmoittanut halunsa liittymiseen Keravalaisten kanssa vapaaehtoisesti." MITÄVITTUA!?!?!!?
Toimii kaljana, autona ja linnana - WARTBURG. Ajat mukavammin - elät leveämmin!
 Quote

Status: offline

watti

Forum User
Dirika
Registered: 09/18/03
Posts: 791
Location:Keski-Uusimaa
angry
Quote by: 209

"Ainoastaank .orsonN vpk on ilmoittanut halunsa liittymiseen Keravalaisten kanssa vapaaehtoisesti." MITÄVITTUA!?!?!!?

Joo Joo R.Ä on jo vuosia ilmaissutk orsonvpk:n haluista liittyä Keravan eteläiseksi palontorjunta asemaksi. Etkö tiennyt ?? Ai niin se oli äänessä aina ennen kusimaan yhdistymistä, viimeaikoina ei oo näkynyt eikä kuulunut ??
 Quote

All times are UTC. The time is now 04:58 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content