Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 28.04.2024 kello 08:11

Rescue.fi

JEHU kilpailu 2016


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Vuoden 2016 kilpailut järjestetään 14.5.2016 Vantaalla

Jehumalja-kilpailu mittaa palokuntien sammutus- ja pelastustaitoja sekä palokaluston käyttöä. Kilpailu on avoin kaikille maamme pelastustoimen yhteisöille. Vuoden 2016 kilpailun järjestää Keski-Uudenmaan pelastuslaitos. Tämän vuoden teemana on liikenneonnettomuudet.

Kilpailupaikkana on Tikkurilan urheilupuisto (Valkoisenlähteentie 52 - 54, 01300 Vantaa) ja Peltolan koulu (Lummetie 27, 01300 Vantaa).
Yleisö pääsee seuraamaan kalustokilpailua klo 10-17 ja palkintojenjakoa klo 18-19. Lisäksi alueen tapahtumatorilla on turvallisuusteemainen oheistapahtuma klo 10-16.

ONNEA Vantaa!!!

Tapahtuman järjestäjänä toimii tänä Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen organisaatio, joka on ystävällisesti viestissä alueen palokunnille todennut että " kaikkien oletetaan osallistuvan " mukaan järjestelyihin.

Ja näin varmasti on tapahtumassa, reilu 150 talkoolaista sopimuspalokunnista sekä kymmeniä vakinaiseen henkilöstöön kuuluvia, erilaisiin tehtäviin mukaan tulleita on mukana tapahtuman suunnitelussa ja toteuttamisessa.

Parin viime viikon aikana iso joukko sopimuspalokuntia on ansiokkaasti vetänyt tapahtumaa nippuun omatoimisesti, ja joillain osa-alueilla tapahtuma ei varmasti onnistuisi ilman niiden panosta. Erityisesti tässä yhteydessä on syytä kiittää jo etukäteen Savion VPKn panosta, joka on viime viikkojen aikana ollut ratkaiseva tapahtuman eteenpäin viemisessä, koko sen organisaatio on valmistellut tapahtumaa kirjaimellisesti yötä päivää, ja joukko on mukana pitkän tapahtumaviikonlopun ajan vastaten monista osa-alueista tapahtumassa. Valmistelutunteja kertyy varmasti yhteensä pitkälti toista tuhatta tuolle pirteälle ,nyt Battery-tölkistään tunnetun paikkakunnan vpklle.

Nyt siis kaikki mukaan reilulla kilpailumielellä, ja muistakaa aina jo vuosia sitten erään ison tehdaspaikkakunnan päällikön lanseeraama motto kilpailuun:

"Tärkeintä ei ole voitto, vaan YLIVOIMAINEN voitto..."


Siitä sitten joukolla Vantaalle, ja perinteiset jatkopaikat Vantaa-hotellin Tulisuudelma ja Flamigo sitten otetaan joukolla haltuun ...
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 08:11 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content