Johtavaa tilanteenhallintaa vuodesta 1998

Tervetuloa sivustolle Rescue.fi
03.03.2021 kello 11:17


 Forum Index > Uutiset ja ajankohtaiset > Tutkintapyynnöt New Topic Post Reply
 Poliisien ateriaedut syyniin, vaan kuka muu syökään ruokapöydässäsi?
   
Darth Vader
 06.09.2011 kello 21:06 (Read 8155 times)  
MMMMM
Moderator

Status: offline


Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Nyt on sitten kähmitty oikein urakalla...

Poliisien saama ateriaetu,ruoka vitosella,kun normihinta on 8,90 , on johtanut liki kansalliseen hätätilaan, koska niiden takia on nyt joku toimittaja on maksanut mielestään ruoasta liikaa,syöväthän toiset liian halvalla, ja tuo on nyt varmasti syy suomalaiseen kalliiseen ruokaan...
Ilmeisesti kyseinen toimittaja on jäänyt ilman ilmaista viinilasia ja sämpylää jossain tilaisuudessa,koska kostoretkelle on lähdetty ihan valtakunnan verkkoon.
Tämä on nyt nostattanut tunteiden tulivuoren, josta vääryyttä kärsinyt toimittaja teki jutun , ja nyt sitten katsotaan kuka kähmii ja ketä,ja mitä etuja kukakin saa.

Missä nuo kirjoittajat ovat asuneet kaikki nämä vuodet, nytkö vuosikymmeniä käytössä olleet käytännöt ovat valjenneet jollekin pullon pohjaa tuijottaneelle raapustajalle?

Mutta sopii oikein hyvin, aletaan vain kaivaa muitakin sitten esiin;

Jos kerran poliisien saama ateriaetu tutkitaan, tutkitaan sitten kunnolla kaikkii muutkin. Se etu muuten on valtakunnallinen, ja käytössä liki kaikissa huoltamoryhmissä ja koskee usein myös pelastuslaitosta ,vartiointiliikettä,yöruokailijoita,lapsiperheitä viikonloppuisin,isoja tilausryhmiä ja taksikuskeja monella paikkakunnalla, ihan vaan vääryyttä kärsineelle toimittajalle tiedoksi.

Siispä tutkitaan ainakin seuraavat jutut:

Toimittajat syövät ja juovat ilmaiseksi kaikissa mahdollisissa tapahtumien avajaisissa,messuilla,festivaaleilla,näyttelyissä, ja luonnollisesti pääsevät myös ilmaiseksi sisään. Lisäksi he saavat alennusta matkustamisesta. Maksan siis matkoistani julkisissa kulkuvälineissä,konserttilipuistani,festarilipuista ja ruokailusta sekä messulipustani liikaa koko ajan ja kaikesta muustakin koko ajan ylimääräistä, koska toimittajat ympäri maata syövät,juovat ja nauttivat kultturista ilmaiseksi minun rahoillani.
Kaikki edut ovat luonnollisesti verottomia...

Esimerkiksi erään erittäin suositun aamuohjelman naisjuontaja avoimesti kehui, miten kaikilla tämän kesän festareilla riitti tarjoilua, ja että hän sai itselleen ja kahdelle siskolleen ohjelmatoimiston kautta VIP-passit kaikkiin festareihin joihin halusi.Tuon edun arvo lienee helposti useita satoja euroja, tarjoiluineen ei varmasti koko kesältä tonnin verran etuja/hlö edes riitä.Tuohon summaan saa poliisi syödä puoleen hintaan koko vuoden pääsemätä samoihin alennuksiin...

Muistelen ,että joku oululainen pankki joutui verottajan kanssa ongelmiin, kun se kustansi henkilökunnalleen Savonlinnaan ihan luvallisen ja laillisen henkilökunnan virkistysmatkan, n. 100-120,00/ hlö.Verottajan kanssa käytiin kova vääntö siitä onko matka verotettavaa tuloa hernkilökunnalle vai ei.
Mutta siis toimittaja saa syödä ja juoda sekä kulkea tapahtumissa ilmaiseksi ainakin tonnilla/vuosi, eikä se kiinnosta verottajaa mitenkään .

Miten sitten kaikki tien päällä kulkijat...

Esimerkiksi taksikuskeille ja rahtareille on vuosikymmenet tarjoiltu ympäri maata ruoka ja kahvit alennuksella tai ilmaiseksi.Katsokaapa huviksenne kuinka monen taukopaikan kassan vieressä on kyltti "näytäthän Rahtari-tunnuksen ennen maksamista..."
Samoin myyntimiehille on liiton kautta ympäri maata ateriaetuja,jotka ovat olleet aika mukavia ja aina vähintään puoleen hintaan.
Näitä on ollut ollut jo vuosikymmeniä olemassa.
Kukaan ei ole ollut noista kiinnostunut koskaan, ja miksi olisi,oikeasti tuo kahvikupin hinnanpuolitus ei ole keltään pois.

Hotellit ovat kautta aikojen jakaneet ateriakuponkeja yöpyjille, ja mikäs sen mukavampaa, vaikka toimittajalle, kun matkustaa ensin ilmaiseksi, asuu sitten hotellissa firman piikkiin, ja saa vielä 12 euron ateriakupongin, jonka voi siinä illalla sitten käyttää hotelissa ilmaiseen ruokaan...
Mutta sehän on eri asia kuin leipä toisen suussa...

Ja kuka kaiken maksaa...

MINÄ,PERKELE

Jos oikeasti elämä on niin kurjaa, että kateellisena joku seuraa poliisin syömistä huoltoaseman kahviossa, ja se on ainoa asia josta voi valittaa
niin kehoitan jokaista tekemään ympäristöteon ja jättämään nuo lehdet ostamatta.
Täytyy kerätä hiukan toimittajien nimilistaa, ja laittaa verotietoja hakuun, miten niitä luontaisetuja on sinne palkkojen päälle oikein ilmoitettu.

Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 
Profile Email
 Quote
Content generated in: 0.05 seconds
New Topic Post Reply

Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Full HTML Allowed 
Censored Content