Johtavaa tilanteenhallintaa vuodesta 1998

Tervetuloa sivustolle Rescue.fi
11.04.2021 kello 13:08


 Forum Index > Ammattikoulun palon tiedekunta > Tilanne & Hallinta New Topic Post Reply
 Ku Pela palvelee; öjlynvaihtoja ja sorkkahoitoa
   
Darth Vader
 24.02.2011 kello 19:20 (Read 1178 times)  
MMMMM
Moderator

Status: offline


Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Keski-Uusimaa on aivan ilmeisesti sisäistänyt pelastuslaitoksille asetettujen uusien haasteiden suorittamisen ja palveluiden tuottamisen 110% teholla, ja on lisännyt kapasiteettia useilla eri palvelualoilla.

Vai mitä sanotte:

Uusi ja upea Halmekujan asema on sijoitettu Vantaan Havukoskelle,aivan Tikkurilan viereen. Asemaa on suunniteltu aivan ilmeisesti kilpailemaan viereisen huoltoaseman kanssa auton perushuolloista ja muista siihen liittyvistä toiminnoista. Viiden autopaikan talliin mahtuu mukavasti yhden paloauton lisäksi neljä pikkuautoa jokainen omalle paikalleen.

Työvuoro on ilmeisesti harjoitellut autojen perushuoltoja kuten jarrupalojen vaihtoa,öjlyn vaihtoa,rengastöitä,yms. jo hyvinkin tiiviisti omilla kulkupeleillään,sillä muutamana iltana kaikki autopaikat ovat olleet täynnä,ja niissä on avoinna luukku jos toinenkin.Lisäksi tiloissa voi saada vahauksen ja peruspesun ajanvarauksella.
Odotamme jännityksellä jonotusnumeron ja pesuhinnaston ilmestymistä piha-aitaan.

Toinen maaseutuvoittoisen Keski-Uudenmaan aluevaltaus on jo rohkeampi veto.En ainakaan muista nähneeni missään muualla sorkkahoitoon tarvittavia telineitä pelastusaseman pihalla.Tämä on kuitenkin arkipäivää Keski-Uudellamaalla.Panostus maaseutuun on kova, sillä laitos hankki myös mönkijöitä,ja vaikka virallinen selitys olikin maastokelpoisen pelastuskaluston hankkiminen, on siinä ajateltu varmasti myös kalustoa,joilla on todennäköisesti paljon helpompaa kiskoa hankalissakin laidunoloissa telinettä peräkärryineen asiakkaiden luokse laitumelle.

Alalle on kuulemma kysyntää, ja hoitajista pulaa, joten aluevaltaus on varsin osuva, ja riuskat pelastajat voivat soveltaa korkean paikan koulutuksessa saatuja oppeja köysien käsittelyssä nyt käytännössä.
Asemalta tavoitettu alan osaaja vakuutti että homma on totista hommaa, ja töitä riittää.

Liikelaitoksen tulostavoitteiden täyttyminen on varmasti kovan työn takana , ja kun sairaankuljetus saattaa vielä lipsua muiden hoidettavaksi , kuten alueella jo Tuusulassa kävi, lisätulot eivät varmasti ole pahitteeksi.

Odotamme uusia aluevaltauksia, tulossa on varmasti mansikan poimintaa, sienimetsälle lähtöä( huom.mönkijöiden käyttö ja verovapaa tulokertymä kaupungille myyntituloista), perinteistä rakennusalan urakointia, taksipalveluita,jne.

Tuleekohan jo ensi vuoden suunnitelmissa olevalle uudelle Järvenpään pelastusasemalle taksitolppa ja grillikioski,joka on auki 24/7.Työvuorossa jokaisella on vaatimuksena tällöin pääkaupunkiliitteen suorittaminen ja hygieniapassi...


Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 
Profile Email
 Quote
Content generated in: 0.22 seconds
New Topic Post Reply

Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Full HTML Allowed 
Censored Content