Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 29.04.2024 kello 08:03

Rescue.fi

FRF Aasiassa


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Voi luoja!!!!!!!!!!
Ylipäällikkö Simo Wecksten moittii UM:ää siitä ettei heitä lähetetty paikalle, ja toteaa että UM:n pelastustoimen tietämys ilmeisesti on riittämätön?!?
Herra antoi itse runsas viikko sitten lausunnon TV-uutisissa jossa totesi ettei heillä ole paikalla tehtävää alueen epämääräisyyden ja laajuuden takia jolloin ei voida keskittää voimia tiettyyn tehtävään.
FRF on käsittääkseni sisäministeriön alainen porukka,ja jos oli niin kova hinku perille niin yhteydenotto UM:stä SM:ään Pena"Faija" Partaseen tai päinvastoin varmaan
selvittäisi mitä olisi tarvittu ja jos taas valtionhallinto ei pysty vaihtamaan ministeriöiden välisiä tietoja siitä mitä toinen tekee niin voi,voi...
Kaiken lisäksi pelastustoimi kohdemaissa on sotilasjohtoista toimintaa ja sinne ei kävellä ihan suoraan kuten Turkkiin tai vastaavaan paikkaan jossa vahingot olivat selkeämmin rajattavissa.Olisi siellä tietysti ollut n.250 saarta /lärvi tutkittavaksi niin että tekemisen puute ei olisi yllättänyt...
Tämä valitus kuuluu samaan "väärin autettu" sarjaan kuin Air Finlandin tj:n narina siitä miksi he eivät saaneet lisää kyytejä,parhaat auttajat tuntuvat aina löytyvän rannalta oli sitten iso tai pieni reissu menossa.
Mikähän siinä on että tällä alalla toimivien itsetunto on niin pirun huono että heti on annettava lehdistötiedote kun tuntee olevansa väärin ymmärretty.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Quote by Darth Vader: SM:ään Pena"Faija" Partaseen


Puhutaanko nyt SPR:n pelastusjohtaja Pentti Partasesta? (Lähde: Iltalehti 5.1.2005)

Ja aiheeseen liittyen: Kaksi viime päivien kovinta jätkää ovat Ari "tehkää nyt helvetissä jotain, uskontoni on hätätilapotilas" Kinnunen ja jo mainitun Iltalehden Lukijan palstan kirjoittaja, joka epäili UM:n toiminnan käynnistyneen hitaasti, koska siellä odotettiin ohjeita Moskovasta.
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Kyllä,sama Pena.
Ja Simo"mä en saanut lähteä ratsastamaan norsulla"Wecksten tilitti tuntojaan myös paikallislehti Keski-Uusimaassa puolen sivun jutussa keskiviikkona.
On se niin väärin kun me ei saatu lähteä ,hän toteaa.
Onhan se hienoa että haluaa auttaa ja tehdä toimintaa tunnetuksi,mutta kun keikkaa ei ole niin ei ole.
Voisiko kaverille keventää tunnelmaa ensi kerralla Järvenpään Prisman kassalla ja todeta:" ethän sä ole yhtään Simon näköinen..."
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 08:03 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content