Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 26.05.2022 kello 18:33

Rescue.fi

Toverit!


Status: offline

idi

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 03/21/04
Posts: 212
Näinä vaikeina taloudellisina aikoina vapaaehtoistyön merkitys korostuu, vaikeat ajat tulevat koettelemaan myös vapaaehtoisten taloudellista tukea, mutta toverit, katse ylväästi itää kohti vasenkäsi nyrkkiin puristettuna nauttikaa tästä: http://www.youtube.com/watch?v=XjVnbVStaDA kulttuuri elämyksestä, antakoon se voimia ja tahtoa selvitä näistä vaikeista ajoista! T: idi Karjalan kunigas!
"Idi Amin on loistotyyppi ja kova pelimies, mutta hänen päänsä on umpiluuta ja asiat tulee selittää hänelle lyhyin, yksinkertaisin lausein".
 Quote

Status: offline

quasimodo

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 08/29/05
Posts: 48
http://www.youtube.com/watch?v=ldmU2HopAa8
Saarnaajat ovat tosi pelastajia
 Quote

Status: offline

kippari

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 09/26/05
Posts: 172
Brankkarit eivät saa tehdä sivuduunia!! Oli taloudelliset ajat mitä tahansa niin kuntatyönantaja haaveilee palosotamiesten lahkeille kuseskelusta... (http://www.pelastustoimi.fi/uutiset/4661) SPAL: Kuntatyönantajalla kyseenalaiset keinot sivutyöselvityksessä 26.8.2009 Palomiesliitto paheksuu Kunnallisen työmarkkinalaitoksen toimintatapaa, jolla pelastuslaitoksissa työskentelevien mahdollisista sivutuloista haetaan tietoja. Työmarkkinalaitos on hakenut työntekijöiden päätoimen ja sivutoimen palkkatietoja kunnilta ja verottajalta. "Jos sivutöiden tekemisen yleisyyttä halutaan todella selvittää, tulee selvitys toteuttaa virka- ja työehtosopimuksen sopijaosapuolten kesken, ei yksipuolisesti ja salaillen. Kunnallisen työmarkkinalaitoksen toimintatapa asiassa on ennenkuulumattoman ajattelematon, eikä edistä luottamuksellista ilmapiiriä", puheenjohtaja Kim Nikula sanoo. Kuntatyönantaja on perustellut tietojen hakua työsuojelunäkökulmalla. Tiettävästi minkään muun kunnallisen ammattiryhmän sivutoimia ei ole ryhdytty selvittämään. "Selvityksen hyöty on mitätön, jos siinä kerätään vain virkamiehen vapaa-aikanaan tekemien sivutöiden verotustietoja. Vapaa-ajan käyttö on jokaisen omassa harkinnassa ja vallassa. On jo olemassa malli, jolla työnantaja voi puuttua sivutöiden tekemiseen, jos siihen on tarvetta." Kun mikään aikaisempi tutkimustieto ei anna viitteitä sivutyön ja virkatyön työsuojelullisesta yhteydestä, herää kysymys tarkoitusperistä. "Jos taas selvityksen taustalla on työnantajan joitain muita tavoitteita, tulee ne rehellisesti nostaa esiin ja keskusteluun." "Työsuojelunäkökulmista puhuttaessa, Kunnallisen työmarkkinalaitoksen olisi syytä keskittää voimavaransa todelliseen ongelmaan eli pelastuslaitosten henkilökunnan epäedulliseen ikärakenteeseen, jotta kansalaisten turvallisuuspalvelut ja pelastushenkilöstön työturvallisuus saadaan varmistettua." Lisätietoja: Puheenjohtaja Kim Nikula, puh. 040 716 1805, kim.nikula@palomiesliitto.fi
Rapulan parantaminen ryypyllä on lähes yhtä tarkkaa puuhaa kuin ripulin parantamien pieremällä!
 Quote

All times are UTC. The time is now 06:33 PM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content