Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 27.04.2024 kello 11:46

Rescue.fi

Kumppanit kohtaavat/ Ku Pelan kumppanuusohjelma tekee pesäeron sopimuspalokuntiin.?


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Ja otsikko vielä kokonaisuudessaan;
Kumppanit kohtaavat/ Ku Pelan kumppanuusohjelma tekee selvän pesäeron sopimuspalokuntiin...."?
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos järjestää 9.5, sopivasti virka-aikaan iltapäivällä Kumppanuus-tapaamisen Teknikontiellä teemalla "Kumppanuus on tiiviimpää kuin yhteistyö". On KUNNIAMERKKIEN LUOVUTUSTA, tervetulomaljaa, musiikkiesitystä, tervehdyspuhetta (Vänskä), juhlapuhetta (apulaiskaupunginjohtaja Lipponen), toiminnan esittelyä ja pientä suolapalaa. Ohjeistuksena tumma- /juhlapuku ja kunniamerkit. Ja ainakaan toistaiseksi ei ole tiedossa, että ketään sopimuspalokuntalaista olisi kutsuttu paikalle edustamaan omaa organisaatiotaan, ei edes sopimuspalokuntien neuvottelukunnan edustajia ole pyydetty paikalle. Ja miksi olisi, kun linjasta pidetään kiinni:sopimuspalokunta ei ole resurssi eikä voimavara Keski-Uudellamaalla, sitä laahataan perässä niin kauan kun kengissä riittää pohjaa, ja kun pohja irtoaa , homma on ohi. On aika uskomatonta,että laitos luulee voivansa kohdella henkilöstöä kuin herkkusienten viljelijä omaa viljelmää, herkkusieniähän pidetään vain pimeässä ja lapioidaan kakkaa päälle, niin kyllä ne viihtyy ja voi hyvin... Kutsun tätä herkkusienipolitiikaksi, se on aika tavallista henkilöstöpolitiikassa, mutta harvassa paikassa sitä sovelletaan yhtä laajamittaisesti kuin täällä. Muistuu elävästi edellisen pelastusjohtajan sijaisen kommentti sopimuspalokuntalaisen osaamisen tasosta, ja sehän meni näin:
Ammattilaisen ja vpklaisen ero on huomattava, siihen väliin mahtuu ainakin 15 heinäpaalia, jotka hoitavat homman ihan samalla tavalla ja paremminkin kuin vpklaiset..."
Kyseinen heinäpaali-mies on nykyään valtion virkamies,joten sielläkin varmaan nähdään heinää seipäillä tänä kesänä... Onneksi voimme järjestää omille kumppaneillemme oman tapaamisen, asuna pyyhe saunan jälkeen ja peltikalja kädessä,puhutaan ja kehutaan kilpaa toisiamme ja lopuksi palkitaan kunniamerkillä Vuoden grillikinnas 2008.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

All times are UTC. The time is now 11:46 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content