Johtavaa tilanteenhallintaa vuodesta 1998

Tervetuloa sivustolle Rescue.fi
13.05.2021 kello 16:20


 Forum Index > Lelut ja työkalut > Pelit ja Vehkeet New Topic Post Reply
 Uudenmaan pelastuslaitosten kulttuurierot,...
   
Darth Vader
 24.08.2007 kello 14:40 (Read 7445 times)  
MMMMM
Moderator

Status: offline


Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Miten voikin tuossa Juvanmalmin tienoilla muuttua pelastuslaitosten kulttuuri niin totaalisesti,kun kehätietä ajelee länteen päin.

Tuossa kesän aikana on taas Länsi-Uusimaa neuvotellut ja tehnyt päätöksiä seuraavien vuosien ajoneuvoista, viimeksi pari viikkoa siten tehtiin hankintasopimuksia ja tällä viikolla on sorvattu loppuun toimitusten yksityiskohtia, ja lopputulos oli:

8 uutta autoa alueen vpkille ja 5-6 vakinaisille asemille. Vakinaiset versiot tehdään Säynätsalossa, ja VPK-autot toimittaa Rauplan Oy.VPK-autoista viisi todennäköisesti tulee jo tänä vuonna ja kolme ensi vuonna.Tämän vuoden vpk-autoista kolme on sammutusautoja ja kaksi säiliötä,ensi vuodelle sitten lisää.Mukaan mahtuu vielä optiot vuosille 2009-2010.

Luonnollisesti autot toimitetaan kalustettuna.

Terveisiä Teknikontielle: Alkaa pikku hiljaa maailmalla olla usko mennyt koko toimintaan,kun varusvarastolla jaetaan paikattuja varusteita ja t-paitoja,ajoneuvokalusto vanhenee, eikä niiden uusiminen tunnu onnistuvan millään,ei vaikka muu Suomi tekisi kaiken valmistelutyön , ja jäljellä olisi vain tilaamisen vaiva.

Mikä selittää sen ,että koko muu Suomi pystyy uusimaan tasaisen varmasti koko ajan kalustoaan ja varusteitaan, mutta täällä siitä tehdään aina muutamien ihmisten kunnianhimoinen hanke, ja käyttäjäkunta on unohdettu kokonaan.

Kannattaisiko pian herätä, jos aikoo saada seuraavassa haussa pelastajia töihin, ja omaa uskottavuutta edes jonkinlaisiin kantimiin.Pelastusjohtajan visio " KU-PELAsta haluttuna työpaikkana" on varmasti tavoiteltava asia, mutta se kaatuu muutamaan valmistelevaan kohtaan talossa, ja liikenne on pian enemmän ulos kuin sisään.

Tekijöitä kyllä talosta eri asemilta löytyy, kun vain heille annettaisiin vastuuta, eikä pidettäisi kaikkea siellä kolmosaseman käytävillä jumiutumassa.
Sen sijaan siellä suunnitellaan mitä milloinkin,puuttuisi vain että tuloaulaan rakennetaan enää pituushyppypaikka ja kuularinki työvuoron liikuntakoulutusta varten..

Hyvä esimerkki Länsi-Uudeltamaalta; eräs henkilöstöön kuuluva toteutti kaluston merkintä-ja seurantarekisterin uudistuksen.Rekisteriin vietiin pelastuslaitokselta liki 4000 tuotetta, joiden elinkaarta voidaan seurata , ja tiedetään täsmälleen milloin ja mitä vanhenee ja missä.
Mutta eihän sitä nyt voi vastuuta tavallisille rivimiehille antaa,eihän...

Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 
Profile Email
 Quote
Clint Eastwood
 11.09.2007 kello 23:04  
+++++
Ministeri

Status: offline


Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Kulttuurieroja on monenlaisia:

HS : Uljanovskissa rakastellaan keskiviikkona kuvernöörin käskystä

moskova. Venäläisen Uljanovskin alueen kuvernööri Sergei Morozov on päättänyt näyttää, miten Venäjän väkiluvun väheneminen pysäytetään.


Kuvernööri lupaa lahjoittaa onnellisten perhetapahtumien johdosta UAZ-Patriot-autoja ja televisioita.


Kuvernööri Morozov on jo tullut tunnetuksi tavallisuudesta poikkeavista komennoistaan. Kuluvan vuoden helmikuussa hän suivaantui virkamiesten tekemiin kirjoitusvirheisiin ja passitti heidät kursseille opettelemaan paremmin venäjää.

Kuka omistaa prosessin?
 
Profile Email Website
 Quote
Tiikeri Puinen
 11.09.2007 kello 23:17  
++++-
Dirika

Status: offline


Registered: 05/14/05
Posts: 632
Kuvernööri lupaa lahjoittaa onnellisten perhetapahtumien johdosta UAZ-Patriot-autoja ja televisioita.


http://patriot.uaz.ru/eng/

Kyllähän tuollaisen kuvat silmissä itäinen veli käy Svetlaanaa kiksauttamassa mielellään. ...itse harkitsisin vielä noilla vaihtoehdoilla


"Mutta mitä tekee Volvo-hanskat kirjahyllyssä...?"
 
Profile Email
 Quote
Content generated in: 0.72 seconds
New Topic Post Reply

Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Full HTML Allowed 
Censored Content