Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 19.04.2024 kello 02:56

Rescue.fi

Palomies ja soppari loukkaantuivat Mäntsälässä


Status: offline

Korson Jeesus

Forum User
Moderator
Registered: 04/26/04
Posts: 1852
Kaksi palomiestä loukkaantui räjähdyksessä Mäntsälässä Kaksi palomiestä loukkaantui, kun kaasupullot räjähtivät palavassa rakennuksessa Mäntsälässä sunnuntaina iltapäivällä. Molemmat vietiin hoitoon Hyvinkään sairaalaan. Mäntsäläläinen palomies ja Sälinkään VPK:n sammutusmies olivat mukana sammuttamassa vanhan tallirakennuksen paloa, kun rakennuksessa olleet kaksi kaasupulloa räjähtivät. Palomies sai palovamman kasvoihin, sammutusmies sai räjähdyksen lennättämän sirpaleen jalkaansa. Räjähdyksen jälkeen palo levisi tilan päärakennukseen, joka tuhoutui täysin. Tuuli levitti paloa myös maastoon. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.
Lähde: HS
Palomiesten asenne johtohenkilöstöä kohtaan on usein halveksiva ja johdosta pyritään pysymään erossa. - Teija Mankkinen
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Ammattinimike kriittiset henkilöt lukenevat STTn kautta leviävää uutista ilolla?
Kaksi palomiestä loukkaantui räjähdyksessä 15.4.2007 19:30 Palomies ja sopimuspalokunnan sammutusmies loukkaantuivat lievästi tulipalon aikana Mäntsälässä sunnuntaina. Rajussa palossa tuhoutui vanha tallirakennus ja pieni omakotitalo. Sammutushyökkäystä tehneet miehet loukkaantuivat kaasupullojen räjähdyksestä. Palokunta sai hälytyksen palosta kello kolmen aikaan iltapäivällä. Palokunnan saapuessa paikalle vanha tallirakennus oli ilmiliekeissä, ja palossa räjähti kaksi kaasupulloa. Mäntsäläläinen palomies sai palovamman kasvoihin, ja sammutusmies loukkasi jalkansa. Molemmat vietiin Hyvinkään sairaalaan. Räjähdyksen jälkeen palo levisi tilan päärakennukseen, ja tuli levisi myös läheiseen maastoon. Poliisi tutkii palon syttymissyytä. STT
Lähde Iltalehti.fi
 Quote

Status: offline

Vantaan YKKÖNEN

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 12/23/05
Posts: 110
Hesarin tämän päivän verkkosivuilla hyvä kuva k.o. keikasta. http://www.HS.fi/kotimaa/
 Quote

Status: offline

Vantaan YKKÖNEN

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 12/23/05
Posts: 110
Aiheesta myös KU-pelastuslaitoksen sivuilla: http://www.ku-pelastus.fi/
 Quote

Status: offline

SilentSoul

Forum User
Säädösvalmisteluavustaja
Registered: 02/15/06
Posts: 238
Location:Valley of the damned..
Myös Sälinkään VPK:n sammutusmies loukkaantui, kun hän sai räjähdyksen vaikutuksesta sinkoutuneen haitan jalkaansa
Mikä helvatan haitta? Onhan siitä kieltämättä hiukan haittaa jos jalkaan sinkoutuu vaikkapa kakkosnelonen valtatienopeutta. Vai onko sielläpäin tapana nimitellä lentäviä esineitä haitoiksi? Hesarin sivuilta en muuten mitään juttua tai kuvaa löytänyt.
~Regional democratic dictatorship since 1987~
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Linkki suoraan juttuun: HS: Kaksi palomiestä loukkaantui räjähdyksessä Mäntsälässä
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Silminnäkijä, tai paremminkin korvin kuulija , kertoi tänään että isoja pamauksia oli kolme. Pum, pum ja PUM.
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Viimeisin tieto on eiliseltä, koko työvuoro eli neljä miestä ja lisäksi yksi vpklainen ovat edelleen sairaslomilla, eli yhteensä ainakin nuo viisi miestä saivat pahiten kyytiä paikalla. Muitakin paikalla olleita on todennäköisesti menossa vielä tarkastuksiin, esim. kuulotarkastuksiin. Update 27.4 Kaksi miestä on tämän hetkisen tiedon mukaan palannut töihin, kolmas toivottavasti lähipäivinä.Yhden vakinaisen ja vpklaisen sairasloma jatkuu erinäisistä syistä vielä todennäköisesti hyvän aikaa. Eli turhan paljon kolhuja kertyi kaikille, ja tutkinta on kuulemma osoittanut kummallista välinpitämättömyyttä koko hommaan, vaikka pihalla räjähdyshetkellä olleet yhteensä yhdeksän miestä (4 vakinaista ja 5 vpksta) olivat välittömässä hengenvaarassa. Toivoa sopii koko porukan puolesta,että homma selviää,sillä yhä useampi paikan nähnyt on kommentoinut paikkaa tyyliin " kaasupullo ei tuollaista jälkeä tee..." Luulisi myös pelastuslaitoksen intresseissä olevan,että muutenkin miespulaa poteva laitos selvittäisi asiaa aktiivisesti ja pitäisi huolta omistaan,jotta työkykyisiä kavereita saataisiin taas riviin. Tällä hetkellä ainoa jossa ollaan aktiivisia, on totaalinen hiljaaolo.Ei ole kuulemma oltu yhteyksissä paikalla olleisiin, niin kuin esimerkiksi syksyisen pahan onnettomuuden jälkeen, ja muutenkin tämä tapaus on jotenkin jäänyt KU-PELAN "aika hoitaa" osastoon.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
No eipä kaikkiin syksyisen haaverinkaan loukkaantuneisiin liian ahkerasti ole yhteyttä pidetty. Niin kauan kuin debrefing-tilaisuuksia pidettiin, oltiin edes vähän kiinnostuneita "kaikkien" henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Ja KuPelan vuosijuhlien jälkeen tuo vähäinenkin iinnostus on loppunut.......kokonaan.
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

All times are UTC. The time is now 02:56 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content