Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 24.04.2024 kello 09:25

Rescue.fi

Tylypahkan turvallisuusohjeet


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on yhdessä Tylypahkan taikaministerin kanssa laatinut uudet turvallisuusohjeet,jotka astuvat voimaan tänään. Tässä ohjeet lyhentämättömänä versiona; "Tämän ohjeen on tarkoitus suojata sinua,perhettäsi ja kotiasi ulkopuolisten hyökkäyksiltä. 1.Ei ole viisasta poistua kotoa yksin. 2.Erityisesti on oltava varuillaan pimeällä.Mikäli mahdollista ,on matka suunniteltava päättymään ennen pimeän tuloa. 3.Tarkista talosi turvajärjestelyt ja varmista että jokainen osaa hätäkeinot, kuten kilpi- ja harhautusloitsut, sekä perheen alaikäiset jäsenet myös kimppailmiintymisen. 4.Sovi lähiystävien ja perheenjäsenten kanssa turvakysymyksistä, joilla voit paljastaa monijuomaliemen avulla joina kuina muina esiintyvät kuolonsyöjät. 5.Jos sinusta tuntuu että perheenjäsen,kolleega,ystävä tai naapuri käyttäytyy omituisesti,ota välittömästi yhteys taikalain vartioihin.Läheisiisi on kenties langetettu komennuskirous. 6.Jos pimeän piirto ilmestyy asuin- tai muun rakennuksen ylle,ÄLÄ MENE SISÄÄN, vaan ota välittömästi yhteys aurorivirastoon. 7.Vahvistamattomat lausunnot väittävät kuolonsyöjien kenties käyttävän manaliuksia. Manaliuksien näkemisestä tai kohtaamisesta on VIIPYMÄTTÄ ilmoitettava ministeriöön." KU-PELAN riskianalyysin mukainen ohje on saatavissa myös kaikista hyvin varustetuista kirjakaupoista. (Ohjeen lainaus kirjasta Harry Potter ja puoliverinen prinssi/ J.K.Rowling)
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Tiikeri Puinen

Forum User
Dirika
Registered: 05/14/05
Posts: 632
Location:Qsimaa
Ja kuten kaikki puukkoja käyttäneet tietävät ja voidaan näin ollen soveltaa: Pahimmat haavat ja vahingot syntyvät, kun käytetään tylsiä puumiekkoja
"Mutta mitä tekee Volvo-hanskat kirjahyllyssä...?"
 Quote

Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Muistakaa katsoa maanantaina, Tylypahka esittäytyy koko komeudessaan. Viime viikonloppuna tuo viides kohta oli hyvinkin ajankohtainen,toverini nautti jotain tummaa juomaa litteästä pullosta ja oli silmin nähden loitsujen alainen loppupäivästä.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by: Darth Vader

Viime viikonloppuna tuo viides kohta oli hyvinkin ajankohtainen,toverini nautti jotain tummaa juomaa litteästä pullosta ja oli silmin nähden loitsujen alainen loppupäivästä.

Tummaa? Viskiä se oli kuitenkin, Eestissä Captain Morgan on vihreää...
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

leinoti

Forum User
Ministeri
Registered: 03/05/04
Posts: 1142
Sikäli, kun eilen (tai no kyllä se oli tänään ) katsoin (taisin myös hiukka maistella) samaa ainetta, niin väri oli paljon tummempi kuin wiskissä.
 Quote

All times are UTC. The time is now 09:25 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content