Johtavaa tilanteenhallintaa vuodesta 1998

Tervetuloa sivustolle Rescue.fi
06.12.2021 kello 08:37


 Forum Index > Ammattikoulun palon tiedekunta > Amis & Akatemia New Topic Post Reply
 Kuka kipuaa torniin: kenestä SPEK:lle johtaja?
Ensimmäinen | Edellinen | 12 | Seuraava | Viimeinen
   
Clint Eastwood
 11.05.2016 kello 23:13  
+++++
Ministeri

Status: offline


Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Quote by: kuli

Quote by: Darth+Vader[p

Johtoryhmälle rakennettiin kokoustilat Padasjoelle, ja muutenkin valitaan kavereita kavereiden viereen hoitamaan asioita, jottie kukaan ei kysele hankalia, tai anna jotain ikävää kuten oikeita töitä tehtäväksi.Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö - Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland ry on yhdistys. Yhdistyksissä on aika tavallista, että vaikutusvaltaiseen asemaan päässeet pönkittävät omaa valtaansa valitsemalla ympärilleen omia kavereitaan. Jos yhdistykseen sattuu joku häirikkö, joka oikeasti haluaisi kehittää jotakin uutta, niin aika monessa paikassa saa todeta olevansa ajatustensa kanssa kovin yksin. Parhaimmillaan hallitus kieltäytyy ottamasta kirjallisesti annettua aloitetta käsiteltäväkseen.

Oman ja muutaman kaverin navan palvomisessa on se hyvä puoli, että aikaa myöten nämä häiriköt ymmärtävät asemansa organisaatiossa ja vaihtavat maisemaa. Niin kauan kuin alueelliset toimijat eivät ole hyväksyttäneet pelastusopistolla palokuntakoulutuksen opetussuunnitelmia ja järjestäneet toimivaa koulutusorganisaatiota, ovat palokunnat jossakin määrin riippuvaisia SPEKistä. Jos joku saisi aikaan kilpailevan koulutusjärjestelmän, voitaisiin aloittaa keskustelu otsikolla "mihin tarvitsen SPEKkiä?"Jotain uudistuksiahan on menossa. Facebookissa pisti terävästi silmään SPEKin märehdintä vapaaehtoistyön korvauksista.


Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö vetoaa ministeriöihin, jotta turhat hallinnolliset esteet purettaisiin vapaaehtoisten öljyntorjunnasta. Selkoa ja yhdenmukaisuutta pitäisi saada muun muassa vapaaehtoisten palkkioihin, matkakorvauksiin ja vastuukysymyksiin.


Lähde: http://www.spek.fi/news/SPEK-haluaa-helpottaa-vapaaehtoisten-osallistumista-oljyntorjuntaan/27263/a6a36915-595e-460c-9545-a33c076a72d1

En vaan jotenkin saa sopimaan palkkiota ja vapaaehtoisuutta samaan lauseeseen.

Kuka omistaa prosessin?
 
Profile Email Website
 Quote
Clint Eastwood
 28.11.2018 kello 23:38  
+++++
Ministeri

Status: offline


Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Useammassakin keskustelussa on viime päivinä sivuttu sitä, että ei keskustelua Twitteriin, sitä ja tuota ahdistaa jos ja kun, minulla on työpaikka kiinni jos avaan suuni.

Todellakin sitä Yhdessä tekemistä, jota tätä Wanhaa ketjua lukiessa mietin.

Kuka omistaa prosessin?
 
Profile Email Website
 Quote
Ensimmäinen | Edellinen | 12 | Seuraava | Viimeinen
Content generated in: 0.59 seconds
New Topic Post Reply

Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Full HTML Allowed 
Censored Content