Tervetuloa sivustolle Rescue.fi 19.04.2024 kello 11:07

Rescue.fi

Ajokortti pois itsetuhoisilta


Status: offline

Darth Vader

Forum User
Moderator
Registered: 01/28/04
Posts: 2789
Liikenneministeri Anu Vehviläinen ehdottaa määräaikaista ajokieltoa henkilöille,jotka itse hakeutuvat hoitoon itsetuhoajatusten vuoksi.Ajokielto toteutettaisiin yhdessä lääkärin ja potilaan kanssa.Tilastojen mukaan liikennekuolemista todetaa 1-3 prosenttia selvästi itsetuhoisesti toteutetuiksi. Ministeri ottaa puheeksi kerrankin vakavan ja todellisen aiheen, joka varmasti voi pelastaa jonkun.Jos niin kävisi edes kerran, ajatus on enemmän kuin kannatettava. Mutta mitä tehdään niille kymmenille tuhansille muille,jotka ajavat päivittäin päin muuta liikennettä ihan vaan tavan vuoksi?Tänääkin on taas työpäivän aikana väistetty pari kertaa suoraan kohti ajavia ja sulkuviivojen yli ohittaneita vastaantulijoita, ja vältetty näin suurin piirtein varmoja osumia. Nämä eivät varsinaisesti yritä mitään itsetuhoa,mutta tavan vuoksi ajetaan niin kuin ajetaan , ja luotetaan siihen että muut väistävät.Ja jotkut väistävätkin,ja jotkut eivät... Ja kortin poisotto ei juuri tahtia tunnu hidastavan.
Jos olet epävarma, mumise hiljaa, jos olet kusessa, delegoi
 Quote

Status: offline

GSG9

Forum User
Dirika
Registered: 04/22/05
Posts: 515
Ja kortin poisotto ei juuri tahtia tunnu hidastavan
Ei kai sillä ajokortilla sentään ovia auki saa tai autoa käyntiin? Vai pidetäänkö ajokorttia jonain helvetin lentävänämattona?
Avaritia prima scelerum mater
 Quote

Status: offline

Tiikeri Puinen

Forum User
Dirika
Registered: 05/14/05
Posts: 632
Location:Qsimaa
Quote by: Darth+Vader

Liikenneministeri Anu Vehviläinen ehdottaa möäräaikaista ajokieltoa henkilöille,jotka itse hakeutuvat hoitoon itsetuhoajatusten vuoksi.

Haluavat siis päästä hengestään...mutta toisaalta eivät.. Hei oikeesti...miks meillä on TAAS nainen LIIKENNEMINISTERINÄ...?
"Mutta mitä tekee Volvo-hanskat kirjahyllyssä...?"
 Quote

Status: offline

Clint Eastwood

Forum User
Moderator
Registered: 03/12/04
Posts: 2003
Onhan sellainen sisäministerinäkin... Linkitän taas Aamulehteen: http://www.aamulehti.fi/teema/stasi/38593.shtml Btw, onkos pelastusosastolta pukannut jotain uusia linjauksia ministerinvaihdoksen jälkeen?
Kuka omistaa prosessin?
 Quote

Status: offline

efuman

Forum User
Hallitopäällikkö
Registered: 08/16/06
Posts: 28
Toi on ihan kuolleena syntyny idea,kuten on jo mainittu eihän kortilla ajeta.... Toisaalta,kun katsellaan miten leksurit tuputtaa mieliala lääkkeitä ihmisille,niistä saadaan helposti itsetuhoisia... Noh,jospa tämän on ilmastonmuutoksen estämistä kun 60% kortillisista menettää ajo-oikeutensa
 Quote

All times are UTC. The time is now 11:07 AM.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Anonymous users can post
  •  Full HTML Allowed
  •  Censored Content