Pro-Grillaajien arvot

12.11.2005 kello 02:06

Kirjoittaja: Admin

Pro-Grillaajien arvot, julkaistu ensimmäisen kerran 5.11.1999.

1. Pro-Grillaaja grillaa aina kokolihaa tai makkaraa, mutta syö kokolihan lihana, ei makkarana.

2. Pro-Grillaaja grillaa aina avotulella, ainakin hetkellisesti.

3. Grillaaminen ei saa heikentää Pro-Grillaajan operatiivista toimintavalmiutta.

4. Grillivalmisteiden laadun lisäksi Pro-Grillaajan on huolehdittava myös ruokajuoman korkeasta laadusta, tai ainakin riittävyydestä.

5. Pro-Grillaaja kokeilee ennakkoluulottomasti erilaisia uusia grillaustapoja sekä aineksia.

6. Tiukassakin tilanteessa Pro-Grillaaja luo grilliherkut laadusta ja mausta tinkimättä.

7. Pro-Grillaajan on aina huolehdittava grillaamiseen soveltuvan toimintavalmiuden jatkuvasta ylläpitämisestä.

8. Vaihtelevat sääolosuhteet eivät saa vaikuttaa Pro-tason grillaamiseen.

9. Pro-Grillaaja pyrkii opastamaan kanssagrillaajiaan Pro-tason grillaamisen saloihin.

10. Tärkeintä ei ole se, että vain grillaa ja luulee osaavansa grillata, vaan se mitä ja miten Pro-Grillaaja todella grillaa.

11. Suurempia grillitapahtumia organisoidessa on tärkeää määrätä sessiolle Pro-tason Grillimestari (GP 3) sekä tarvittaessa jakaa sessio kaistoihin, joille määrätään omat johtajansa (GP 5-x).

12. Grillitapahtuman kasvaessa yli naapuruston sietokyvyn rajojen on Grillimestarin tehtävä ilmoitus päivystävälle Grillipäällikölle ja pyydettävä tarvittaessa grilliapua yhteisgrillaustoiminta-alueen muilta Pro-Grillaajilta.

13. Mikäli yhteisgrillaustoiminta-alueen muut Pro-Grillaajat ovat kiinni toisesssa grillauksessa tai heitä ei ole, on syytä harkita vapaaehtoisten grillaajien käyttöä.

14. Pro-Grillaajan on pystyttävä soveltamaan näitä arvoja kaikkiin grillaustilanteisiin.

Comments (0)


Rescue.fi
https://www.rescue.fi/article.php/2005111200065472