Johtavaa tilanteenhallintaa vuodesta 1998

Tervetuloa sivustolle Rescue.fi
02.04.2020 kello 06:19

Ignis.fi

UutisetVerkkolehtihankkeemme Ignis on saanut yllättävää julkisuutta, kiitos huomiotalouden ja MTV3:n Diili-ohjelman.

Eilen nähdyssä Diilin finaalijaksossa Trainers' Housen CEO Jari Sarasvuo palkkasi Diilin voittajan sekä pistesijoille sijoittuneet Ignis Oy:n palvelukseen.

En ota kantaa yrityksen nimeen ja siihen johtaneisiin seikkoihin, mutta totean, että on niitä Igniksia nähty ennenkin.Kuvassa aiheeseen liittyen somistettu Ignis-jääkaappi.

Oma lukunsa on Suzukin Ignis -automalli.

Ja sitten on vielä verkkolehtihankkeemme Ignis.

Sana ignis tulee latinan kielestä ja tarkoitta sytyttämistä ja polttamista, jollain lailla alaamme liittyvä termi siis. Mahdollisesti mainittu sana liittyy myös sijoitus- ja kehitystoimintaan, mutta miten, siitä en ole varma.

Miksi jaarittelen näitä asioita tänne palstalle, johtuu Viestintäviraston Finnish Rescue Network ry:lle tekemästä selvityspyynnöstä, jossa vaaditaan selvitystä yhdistyksen oikeudesta ignis.fi -verkkotunnukseen.

Trainers' House on lähestynyt 25.4. Viestintävirastoa peruutusvaatimuksella, jossa he vaativat virastoa peruuttamaan yhdistykselle rekisteröidyn verkkotunnuksen ignis.fi ja siirtämään sen Ignis Oy:lle.

Vaatimuksessaan Trainers' House kertoo rekisteröineensä Ignis Oy:n kaupparekisteriin 28.12.2004. Sinänsä loistosuoritus huomiotalouden ykkösyritykseltä oli reagoida ignis.fi -verkkotunnukseen heti neljä kuukautta myöhemmin.

Finnish Rescue Network jatkaa Ignis-projektia alkuperäisen suunnitelman mukaan, ignis.fi -domainiin liittyvät asiat siirtyvät lakimiehemme hoitoon.

Lisätietoja: ignis@rescue.fi

Artikkelien asetukset

Ignis.fi | 2 kommentti(a) | Luo uusi käyttäjätili
Oheiset kommentit ovat kirjoittajiensa omaisuutta. Sivusto ei ole vastuussa kirjoittajien sanomisista.
Ignis.fi
Tekijä: kekkonen on26.04.2005 kello 13:13
Ignis-projektista ei luovuta jonkun helmenkalastajan takia!
Laittakoon firmansa nimeksi vaikka helkama lumimies!
[ # ]
Ignis.fi
Tekijä: Clint Eastwood on27.04.2005 kello 01:55
Vielä ehtii Helkama Lumimies -tavaramerkin väiteaikaa on vielä ylihuomiseen...

---
Total Solutions. Only.
[ # ]